در دیار نیلگون خواب

نام تو مرا همیشه مست میکند

در دیار نیلگون خواب

نام تو مرا همیشه مست میکند

در دیار نیلگون خواب

جهــــــــان بیــــــــــمار و رنجــــــور استــــــــــ
دو روزی را کــه بر بالـین این بیــمار بایـد زیستـــ
اگـــــر دردی ز جـــــانش بـــــر نــــدارمــــــ ....
نــا جــوانمردیستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آخرین مطالب

۳۰۰. @پزشکا، دندون‌پزشکا و پیراپزشکیا

دوشنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۴۰ ب.ظ
لطفا با سواد باشید!!!
قبول دارم که گاهی نشونه‌های بعضی بیماریا مشابه بیماریای دیگه‌س.
ولی انصافا مشکلی رو که من با سرچ توی نت بهش پی بردم، و رفتم به دکتر میگم علائمی که من دارم مث فلان بیماریه و دکتر میگه نه بابا این چه حرفیه؟! و بهش میگم فلان مساله هم هست و باز دکتر میگه اونم عادیه،
 و من یک ماه رنج میکشم و تو این ناکجاآباد میرم پیش یه پزشک و عینا بهم میگه مشکلت فلانه و من میگم بله میدونم! زیاد درموردش مطالعه کردم!!
و میگم فلان علائم رو هم دارم و میشنوم که عادی نیست...
و نمیدونم چقدر میشه به پزشکایی که ته دنیا طبابت میکنن اعتماد کرد! با اینکه پزشک شیرازی پاک منو ناامید کرده، با اینکه تشخیص پزشکِ ته دنیایی به واقعیت چند ماهه من نزدیکتره... میترسم ولی!

+ قیمه‌م سوخت :'((
نشستم پای فیلم از غذا غافل شدم! امیدوارم قابل خوردن باشه! وگرنه سحری نداریم :((

++ کسی اینجا باقلاقاتق بلده؟؟ به سبک خود شمالیا...
۹۷/۰۳/۲۱

نظرات (۱۸)

فدای سرت . غذا واسه سوخته! ( نامبرده در دلداری دادن افتضاح است ! )
خدا بد نده ، نگرانم کردی دختر ، چت شده ؟
گندم بانو:
غذا واسه سوختنه؟! :))))
واقعا ضد حال خوردم دیدم سوخته!!

نگران نباش خانمی جان. مساله خیلی حادی نیست.
در واقع میتونست اصلا مساله نباشه اگه پزشک شیرازی یه کم باسواد بود :/
۲۱ خرداد ۹۷ ، ۲۳:۴۴ ام اسی خوشبخت
متاسفانه گاهی بیسوادی پزشکها ماه ها و سالها شخص رو آزار میده.
ان شالله سلامت باشید :)
بستگی داره چقدر سوخته باشه!
گندم بانو:
یه بی‌سوادی عجیبی تحصیل کرده‌های مملکتو فراگرفته! :/
ممنون رفیق جان :*
یه کم. بیشتر نگرانم غذا بوی سوختگی گرفته باشه
۲۱ خرداد ۹۷ ، ۲۳:۵۵ محسن رحمانی
طفلک مستر جو :دی
گندم بانو:
جو اونقد غذاهای فاجعه خورده که من هر چی بپزم میگه به‌به ^__^
۲۱ خرداد ۹۷ ، ۲۳:۵۷ محسن رحمانی
خوب از بروبچ شمال بپرسید.
گندم بانو:
با همین هدف اینو توی پستم نوشتم!
۲۱ خرداد ۹۷ ، ۲۳:۵۹ آسـوکـآ آآ
سلام سلام
من به عنوان یه رشتی وظیفه خودم دونستم که حتما پاسخگو باشم :دی

مواد لازم: باقالی کشاورزی(یک تا یک و نیم پیمانه) - 2-3 حبه سیر( البته بستگی به ذائقه تون داره، ما زیاد میریزیم :دی)- شوید خشک( قاشق سر پر)- تخم مرغ(2-3 عدد)- و ادیویه(زردچوبه، نمک و فلفل)

ما از باقالی خشک استفاده نمی کنیم. فصلش می خریم و پاک می کنیم، پوستش رو جدا می کنیم و 24 ساعت تو آب سرد میذاریم و بعد فریز می کنیم و ازش استفاده می کنیم.
اما اگه از باقالی خشک استفاده می کنید نیم ساعت تو آب سرد بخیسونید(فعلم درسته؟) و در این فاصله چند بار آب اون رو عوض کنید و پوست لوبیا ها رو جدا کنید.
سیر رو رنده ریز کنید.
روغن رو داخل ظرف بریزید و روی حرارت کم بذارید و بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت بدید. لوبیای پوست گرفته شده را اضافه کنید و بهش زردچوبه و نمک و فلفل هم بریزید و مواد رو تفت بدید باز. ( دقت کنید که شعله زیاد نباشه و مواد نسوزن) و بعد از 5 دقیقه شوید رو اضافه کنید و مجدد دو سه دقیقه تفت بدید. آب به مواد اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید. بعد از اینکه به جوش اومد، حرارت رو کم کنید و در ظرف رو ببندید و اجازه بدید مواد بپزن و در این فاصله مواد را هم بزنید تا ته نگیره.
آب که کم شد، بین مواد رو باز کنید و تخم مرغ رو داخلش بشکنید. در ظرف رو ببندید تا تخم مرغا بپزن و فرصت بدید تا جا بیفته.
تمام :دی
گندم بانو:
عزیزم ممنووووووووووون :**

ما تو ماسوله باقلاقاتوق سفارش دادیم، مرغ داشت! مرغشم خیلی خوشمزه بود.
دستور مرغ‌دارشو هم داری؟ ^__^ (ببخشید خیلی پر رو ام!! 🙈🙈🙈)
ای بابا ...
از کم سوادی و بیخیالی دکتر ها بزار نگم :/
گندم بانو:
واقعا چرا اینجورین؟؟
فقط کافی بود سی ثانیه وقت بذاره واسه معاینه!!!! ://
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۰۰:۰۹ آسـوکـآ آآ
من ماسوله فقط آش رشته و رشته خشکار و کباب خوردم :دی
اولین باره می شنوم باقالی قاتق با مرغ داریم تو گیلان
من حتی تو رستوران هم خوردم مرغ نداشت...
از دوستای ماسوله ایم میپرسم، اگه بلد بودن بهت می گم حتما عزیزم
گندم بانو:
مررررسی :***
اولین بار بود باقلاقاتق میخوردم! نمیدونستم با تخم‌مرغه اصلش! :)
عه!
انشالله که اگه چیزی هم هست زود برطرف شه. :)

دکترا؟! گندم من چون رشته‌ی تجربی نیستم خیلی بهشون فحش می‌دم. :|
بی‌ادب هم خودتانید! :|
[همینقدر تویِ دنیایِ کوچیکم غرقم! :)]
گندم بانو:
ان‌شاءالله. ممنون ^__^ :*

بعضیاشون خوبن خب! مث اون دندون‌پزشکم بودا... :دی
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۰۰:۳۱ بانو ف تک نقطه
هرچی اون دوست رشتیمون گفتو انجام بده فقط سیرو سرخ نکن ترجیحا😬بنده هم رشتی عستم در جریانی که؟😂
گندم بانو:
عه! جدا؟!!! در جریان نبودم!!! ^__^
خب دو تا سوال دارم الان...
اولا باقلای کشاورزی چیه؟!!
ثانیا، اونی که من خوردم مرغ داشت! شاید آقاهه دیده ما نمیدونیم چی به چیه یه چیز دیگه آورده!!
ولی مرغ بود، با باقلا، یادم نیست سبزی داشت یا نه.
مرغش خیلی سفید و خوشمزه بود، خورشت هم سبز کمرنگ بود! ^__^
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۰۰:۵۴ بهارنارنج :)
واقعا معضلیه:|
گندم بانو:
اوهوم. خیلی بده :(
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۰۱:۱۱ چنگیز سیبیل
میبینم که دوستان ماسوله ایی در حرکتی شگرف غذای چپر چلاغ بستن به ناف گندم ؛تازه گندم تبلیغشم میکنه😄😄😄
همون دستور پختی که نفر قبلی گفت و اجرا کن :)
گندم بانو:
چنگیییییز! :)
اتفاقا خیلی خوب بود غذاهه! البته برنجشون دم نکشیده بود و فسنجونشون
غیر قابل خوردن!! ولی اون چیزی که به عنوان باقلاقاتق دادن خوشمزه بود :)
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۰۲:۲۲ جولیک ‌‌‌‌‌
جا داره اعتراف کنم من فرق باقالاقاتق و باقلوا و باسلق رو نمیدونم.
تلاش بیهوده هم نکنید که پگاه حتی با بشقاب آورده گذاشته جلوم بهم توضیح داده کدوم به کدومن و من یاد نگرفتم!
گندم بانو:
من فقط میدونم باقلوا یه چیز شیرینه!
باقلاقاتق هم که اونجوری که معلومه اونی نبوده که من فک میکردم! :)))
باسلق اصلا نمیدونم چیه :)))))
بعضا انقد نظرات ضد و نقیض دارن آدم وحشت میکنه. و بدتر از اون اینکه سواد و تشخیص بقیه دکترای شهرو با ذکر نام میبرن زیر سوال!
گندم بانو:
آره واقعا. نمیدونی به کی اعتماد کنی اصلا!! :/
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۱۲:۰۸ آسـوکـآ آآ
اومده بردم بگم سیر رو میتونی سرخ نکنی و همونطور حبه ای بندازی داخلش که فقط عطرش رو بگیره که دوستمون اشاره کردن:-D
ولی من از هرکی پرسیدم گفت با مرغ نخوردیم
تخم مرغ از لاینفکات باقلاقاتوقه چطور نداشته:-|
گندم بانو:
وای اون غذاهه چی بوده پس؟!!!!
دوس داشتم یاد بگیرم پختنشو! :)))
باقالاقاتوق مرغ نداره :))) دستور آسوکا و بانوی ف تک نقطه درسته ..ماها همین طوری درست میکنیم :)))
گندم بانو:
دیدم دستور پختاش مرغ نداشت، گفتم شاید یه مدل دیگه‌ای هم موجود باشه :))
۲۲ خرداد ۹۷ ، ۲۲:۲۵ بانو ف تک نقطه
ببین باقالی کشاورزی یه باقالی ایه که دونه هاش درازه و سفیده ، یعنی مث این باقالی ای که تو باقالی پخته با سماق میخوری که پهنه نیست ، اندازه بند انگشتِ انگشت کوچیکته .. اون میشه باقالی کشاورزی .. ولی ما با یه باقالی دیگه که باز از این یکم کوچیکتره و خودشم لطیف تره به اسم پاچِ باقالا درست میکنیم که میگم از باقالی کشاورزی ظریف تره و خورش با این خوشمزه تر میشه .. روی هر دونشم یه سری رگه داره ، رگه های آبی پررنگ .. شمال تو فصلش بگی پاچ باقالا بهت میدن خودشون .. نمیدونم جنوب با چه اسمی میشناسن یا اصن دارن یا نه :))
و اینکه باقالی قاتق مرغ نداره حقیقتا .. خورشی که شبیه این باشه و مرغ داشته باشه،سیر قلیس که اونم خب باقالی نداره .. نمیدونم چی دادن بهتون :)))
گندم بانو:
پس یادم باشه فصل باقالا بیام شمال ^__^
یه جوریمه میگم باقالا!!!! شیرازی بهش میگن باقِّله!! :)))

چیز خوشمزه‌ای بود! دوس داشتم پختنشو یاد بگیرم!
من هم بدون مرغش رو خوردم
اما الان که فکر میکنم ممکنه با مرغش هم خوشمزه بشه! :-)

+همراه با آرزوی سلامتی
گندم بانو:
:)

+ ممنون.
۲۵ خرداد ۹۷ ، ۱۷:۲۶ منتظر اتفاقات خوب (حورا)
حالا خوبه غذاتو سوزوندی، من معمولا خودم رو هم می سوزونمD:
گندم بانو:
ای بابا!! مواظب باش خب :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.