در دیار نیلگون خواب

نام تو مرا همیشه مست میکند

۳۳۸. بانوانه (قورمه‌سبزی )

میگما، بیاین تجربیات قورمه‌سبزی‌ایمونو با هم به اشتراک بذاریم! و در جهت پیشرفت عمومی قورمه‌سبزی نقش به سزایی را ایفا نماییم! 😅😅


من اینجوری قورمه سبزی درست میکنم:

اگه یادم باشه از شب قبل لوبیا رو خیس میکنم. یادم هم نباشه که هیچی دیگه! :))

بعد لوبیا رو میذارم با آب بجوشه تا نرم بشه، بعدم میریزم تو آبکش.

سبزی رو خوب سرخ میکنم. تقریبا تیره میشه.

پیاز رنده شده رو توی قابلمه تفت میدم. یه کم که طلایی شد سیر رنده شده و گوشت رو اضافه میکنم. اگه ببینم ممکنه پیازا بسوزه در حد نصف استکان آب اضافه میکنم. بعدم زردچوبه میزنم و فلفل سیاه (که بوی گوشت رو میگیره)

یه کم که تفت خورد، لوبیا و سبزی رو میریزم با یه کم آب و چوب دارچین. یه کم که با هم جوشیدن آب میریزم با فلفل سبز لاغرا (!)

بعد یک ساعت لیمو امانی اضافه میکنم و آلوبخارا (اگه داشته باشم!)

بعد دیگه میذارم واسه خودش چهار پنج ساعت بپزه. هر از گاهی بهش سر میزنم که اگه آبش کم شده بود آب اضافه کنم.

بعد که گوشت قشنگ پخت، نمک میزنم و میذارم چند دقیقه دیگه روی شعله بمونه.


⚘ حالا شما هم نکاتتونو بگین... مثلا یکی از دوستان گفت رب انار میزنه آخر خورشت، یا یکی دیگه از دوستان گفت شنبلیله اضافه میکنه... شما چیکار میکنید؟

🔹🔹نیلگون 🔹🔹
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۲:۲۴
آلو بخارا تو قرمه سبزییییی؟!
چوب دارررررچییییین؟؟؟؟!!!!!!

قرمه سبزی درست میکنی یا قیمه؟!😦😳

پاسخ :

تو قیمه چوب دارچین ننداختم تا حالا 🤔🤔
باید امتحان کنم! :)
آلوبخارا خیلی خوشمزه میشه تو قورمه‌سبزی
🔹🔹نیلگون 🔹🔹
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۲:۳۷
لوبیا قرمز (یا بعضی اوقات اگه دلمون بخواد لوبیا چیتی) رو از شب قبل خیس میکنیم.
گوشت رو همراه با پیاز رنده شده و ادویه تفت میدیم.
سبزی قرمه رو از قبل آماده کردیم به گوشت و پیاز اضافه میکنیم.
لوبیا رو میریزیم توی قابلمه.
آب به مقدار کافی به مواد اضافه میکنیم.
در قابلمه رو میبندیم میذاریم با شعله ی زیاد جوش بیاد.
بعد که جوش اومد کم میکنیم میذاریم تا چند ساعت بپزه و قشنگ جا بیفته.
تو اواخر پختش ادویه مثل نمک و فلفل رو چک میکنیم به مقدار کافی تنظیم میکنیم نمک و فلفلش رو همون زمان
چند تا لیمو عمانی رو سولاخ میکنیم میندازیم تو قابلمه بعدش
منتظر میشیم قرمه مون روغن پس بده و حسابی جا بیفته.

بفرمایید!قرمه سبزیِ اعلای ما آماده هست!
نوش جان😋

پاسخ :

مختصر و مفید به نظر میاد ^__^
محبوبه شب
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۳:۰۷
من می خورم 😂😂😂

پاسخ :

آفرین :)))
خانومی ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۳:۲۰
من از شب قبل گوشت رو میریزم توی این ظرف در دار ها بهش پیاز رنده شده فلفل سیاه نیمکوب کمی پودر سیر و سس سویا اضافه میکنم وقتی چند ساعت موند و مزه دار شد بهش روغن زیتون یا کنجد هم میزنم . این پایه ء همه خورشت های منه . فرداش از صبح اینو میریزم توی قابلمه و تفت میدم بعد سبزی اضافه میکنم و سرخ میکنم با شعله کم حدود یکساعت بعد زردچوبه میریزم و باز سرخ میکنم و لوبیا ای که از قبل خیس کرد رو میریزم دوباره تفت میدم . آب جوش از کتری میریزم داخلش و میزارم کامل بپزه. چند ساعت که پخت و مطمئن شدم گوشتش هم پخته بهش نمک و ترشی ( لیمو ) میزنم بعد زیرش رو کم میکنم که آروم آروم تا شب بپزه. دیگه همینا :))

پاسخ :

از روز قبلش شروع میکنی واسه شب؟!!! ایول!
من یه ذره صبح مجبورم زودتر بیدار شم زورم میاد :))))

مزه‌دار کردنو حتما باید امتحان کنم.
تا قبل اینکه آب جوش بریزی، همینطوری با روغن تفت میدی فقط؟
نمیسوزه؟
آقاگل ‌‌
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۴:۲۵
چه شیوه‌های جالبی برا پختن قرمه سبزی :))))
آلو وِجدانن؟ سیر؟ چب دارچین؟ به حق چیزای نخورده و ندیده.
فلفل سبز لاغر دیگه چیه؟
منم بگم جطوری می‌پزم؟ :d

پاسخ :

وای آلو خیلی خوشمزه‌ش میکنه :)
منظورم این بود که فلفل دلمه‌ای رو نمیگم! از اون فلفل سبزای باریک
که نمیدونم اسمش چیه :)))
عه بگو خب! این روش پخت جو بود تازه :)
باران ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۴:۴۰
الان حوصله ام نمیکشه :دی توضیح بدم :)))
ولی آخه آلو بخارا ؟! :))تو قرمه سبزی ؟:))

جل الخالق :))
برای اولین بار میشنوم کسی آلو میندازه تو سبزی و یا شنبلیله :))

در کل نوش جان :)



پارسال یه جا دعوت بودیم تو یه شهری صاحبخونه قرمه سبزی پخته بود بدترین قرمه سبزی عمرم رو اونجا تجربه کردم و خوردم :|:))
اونا عادت داشتند سبزی رو بدون اینکه سرخ بشه :| و تفت داده باشه بریزن تو خورشت /قورمه :|
یا عادتشون بود یا مهارت آشپزی نداشتند دقیق نمیدونم :|
در هر صورت من دو قاشق به احترام صاحبخونه خوردم بعدش بقیه غذا رو به دوستام گفتم بخورن
چون من نمیتونم با لبخند اون غذا رو بخورم :دی و بگم به به چقدر خوشمزه بود :دی 😁😁
ولی یادمه گلاب به روتون حالم بد شد حتی با اون دو قاشق :|


سلام بر بانوی آشپز
الان نمیتونم بگم ولی بعد میام میگم :))

پاسخ :

وا! تنها نقطه اشتراک تا حالا سبزی سرخ شده بوده :)))
چه داغون بوده اون بنده خدا :/

باشه بعدا بیا بگو :)
ملکه بانو
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۵:۰۷
چه دنگ و فنگ داره قرمه سبزی درست کردناتون
من گوشت و پیاز داغ و لوبیا رو میریزم با زردچوبه، تفت میدم، بعد آب میریزم تا گوشتش نیم پز شه، بعد سبزی رو می ریزم. نمک و لیموعمانی رو هم میریزم.میذارم تا کامل جا بیفته.

پاسخ :

من لوبیا رو جدا نپزم تا چند روز دل درد میگیرم!
آره من خیلی وقت صرف قورمه‌سبزی میکنم.
واسه همینم زورم میاد زود به زود درست کنم :)))
خانومی ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۵:۳۳
زیرش رو کم میکنم . نه نمیسوزه. خورشت رو از صبح بار میزاری حسابی جا میوفته :)

پاسخ :

بعد ظهر هم ناهار درست میکنی؟! :))))
واااای من رگ شیرازیم قبول نمیکنه این همه زحمت بکشم واسه یه وعده :))))
خانومی ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۵:۳۵
انگار آشپزی من و نیلگون شبیه همه :)))
واسه قیمه گوشت رو که مزه دار کردم توش چوب دارچین هم میندازم . تا حالا واسه قورمه سبزی دارچین رو نشنیده بودم منم ...

پاسخ :

والا من به نظرم اومد کار نیلگون راحته و کار تو سخته! 🤔😅😅
یک آشنا
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۵:۴۴
نه خوشم اومد - این که از زودپز استفاده نمیکنی !
ولی خدایی آلوبخرا رو نداشتیم ها

پاسخ :

اصن زودپز نخریدم ^__^ گوشت زودپزی دوست ندارم!!!
چه همه براشون عجیب بوده آلو بخارا ^__^
البته خودمم امتحانی یه بار ریختم دیدم باحال شد 😆😆
Sara Am
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۵:۵۶
وااای دهنم اب افتاد😍

بذار من میگم چطور میپزیم :

به نام خدا به برنامه آشپزی خوش آمدید اول برین از این قابله 18 پارچه که یه پیشبند هم اشانتیون داره! رو بخرید بعد برین اون خردکن و اون کفش تن تاک و اون کرم حلزون اون کوفت و زهرمار :| رو بخرید تا من همچنان که کفش های بسییااااار راحت تن تاک پامه و دارم با خردکنِ فلان پیاز خرد میکنم تا بریزم توی این قابلمه های فلان و همچنان این پیشبند خیلی خوشگل هم تنم دارم که اصلا غذا و اب رو جذب نمی کنه :| ، غذا رو بپزم تا شما کوفت کنید :| و بعدش برای محافظت دست و صورتم از بخار غذا این کرم حلزون رو میزنم و میام که غذا رو روی این ظروف خوشگلِ *** سرو کنم البته با کفشهای تن تاک میام که واقعا راحت و عالی ان. خب عزیزان برنامه آشپزی ما به پایان رسید تا شما یه معرفی از محصولات رو ببینید من با کفشهای قشنگ و دستای حلزونیی ایم برمی گردم که فقط بگم خداحافظ:|

این بود برنامه ما ! :|

پاسخ :

دستای حلزونیی‌ای :)))))))))))
هلاک برنامه آشپزیت شدم :)))
مستر صفری
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۷:۰۶
من فقط میخورم!

پاسخ :

نخسته :)

خانومی ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۷:۱۵
نه . همون صبح ناهارم رو هم درست میکنم . البته بیشتر بسنگی داره به اینکه آقامون برای ناهار خونه باشه یا نه . بعد خورشت ها و جا افتادن شون زمان میبرن بقیه غذا ها که اینجوری نیستن ...
مثلا الان آش رشته بار گذاشتم و میخوام بورک سبزیجات هم بپزم :))

پاسخ :

والا تو خیلی زرنگی :)
من برنجمم با پلوپز میپزم بازم وقت کم میارم :)))))
باید بیام پیشت کلاس آشپزی! 😊😊
yalda shirazi
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۸:۳۳
من درسم هنوز به اینجاها نرسیده!
بنابراین نظری ندارم فقط بگم منم تا حالا آلوبخارا تو قرمه سبزی که هیچ تو خورشت کلا نخوردم. نمیریزیم ما ولی همینطوری میخوریمش به عنوان میان وعده! عاشقشم. خیلی خوشمزه اس.

پاسخ :

تمرین کن دخترم :) بعدا مث من تو گل نمونی 😅😅
منم نخورده بودم، یه بار یکی از همکارام یه غذایی آورده بود که آلو توش بود،
منم یه بار امتحانی ریختم تو قورمه‌سبزی دیدم خوشمزه میشه ^__^
ام اسی خوشبخت
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۹:۰۹
تا حالا درست نکردم، فقط خوردم. اگه به قورمه سبزی دوست ها بر نمیخوره باید بگم زیاد ازش خوشم نمیاد :)
جایی نوشته بود! اگه فرصت ندارید لوبیا رو خیس کنید، یه خیار نصف کنید بندازید داخل قورمه سبزی، وقتی پخت خیارها رو از داخل خورش دربیارید. البته تا حالا امتحان نکردم.
یکی از دوستان کمی زعفران دم کرده رو در آخر کار پیشنهاد میکرد.
فلفل سبز لاغر عالی بود :)

پاسخ :

من خودمم تا همین چند وقت پیش دوست نداشتم اصلا!!!
الانم فقط قورمه‌سبزی خودم و همسر رو دوس دارم فقط :)
خیار! 🤔🤔
اسم اون فلفلا چیه خب؟! :))))
خانومی ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۹:۳۷
جدی میگی ؟ من حتما باید برنجم رو از قبل خیس کنم و حتما باید آبکشش کنم !! تازه ته دیگه هم باید بزارم :))

پاسخ :

با پلوپز طعم اصلی برنج حفظ میشه. خیلی خوشمزه‌تر از برنج آبکش شده‌س به نظر من.
آخ گفتی ته دیگ! یه ته دیگ با نون باگت یاد گرفتم خعلی باحاله!
وسط نون باگت رو اکثرا میریزن دور، اگه بذاری خشک بشه، بعد پودرش کنی، بعد کف
قابلمه نچسب روغن و زعفرون و یه کم آب ، یا روغن و زرد چوبه با یه کم آب (با زردچوبه
تردتر میشه) میریزی، بعد پودر نونو میریزی که کل کف قابلمه رو بپوشونه ولی یه لایه نازک
، بعد یه کم با ته قاشق فشار میدی. کل آبو که جذب کرد برنجو میریزی روش.
در حد دو سه دقیقه شعله زیاد باشه، بعد کم میکنی، بعدم که بخار پیچید که کلا کم میکنی.
خیلی ته دیگ خوبی میشه :)
ام اسی خوشبخت
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۰:۰۳
من برعکس شما، قبلا دوست داشتم، الان دوست ندارم.
این مزیت خیار رو جدیدا خیلی جاها شنیدم، حتی تو آش هایی که حبوباتش زیاده میریزن و میگن تاثیری تو طعم نداره، البته خیار طعم خاصی هم نداره.
فلفل تند یا فلفل شیرین. اگه قرمز باشه میگیم فلفل قرمز اما به سبزها چیز خاصی نمگیم. فلفل دلمه ای هم که فلفل دلمه ایه، با هم اشتباه نمیگیریم اصلا ;)

پاسخ :

یعنی سردی حبوباتو میگیره؟ یا نقشش چیه کلا؟

والا یه لحظه حس کردم بهش نمیاد اسمش فلفل سبز باشه :)))
لافکادیو ‌‌
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۰:۳۸
تجربیات قورمه سبزی ایمونو نوشتی خودت خیلی حال کردی باهاش نه؟ :))
به خاطر از بین نرفتن فضای کامنتا : آلو تو قورمه سبزی آخه؟؟؟

پاسخ :

والا Sara یه کلمه "حلزونی‌ای" نوشت یه لول اومد بالاتر از قورمه‌سبزی‌ای من! :)))
عی بابا! :)
ام اسی خوشبخت
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۱:۳۶
نوشته بود رفع نفخ حبوبات. نمیدونم به سردی هم ارتباطی داره یا نه.

پاسخ :

منم میخواستم بگم نفخ! روم نشد :)))))
خانومی ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۱:۵۷
آخه من پلوپزم ۱۲ نفره س . واسه خودمون دو تا بخوام توش برنج بپزم همه ش میشه ته دیگ !
چه جالب اتفاقا باگت هم دارم . ممنون :))

پاسخ :

مال منم ۱۲ نفره‌س.
مال تو تنظیم زمان داره؟ اگه آره که زمانو تغییر بده اصلا ته دیگ درست نمیشه.
اگه هم نه که روی دم کشیدن که بذاری باز ته‌دیگ نمیشه اصلا.
امتحان کن، خیلی باحاله :)
نیــ روانا
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۱:۵۷
من مدل کارمندی می وزن در عرض نیم ساعت
خیلی هم خوشمزه س :دی
مواد لازم: کنسرو لوبیا چینی ترجیحا دلپذیر آ عدد
خورشت قیمه آماده: ۲ عدد که فقط گوشتاشو سوا می کنیم
لیمو امانی: چند عدد
سبزی سرخ شده: همیشه دو کیلو می گیرم خورد می کنم سرخ می کنم فریز می کنمخخخ
نمک و لواشک یا آلو خشک
همه رو می ریزیم تو قابلمه ی ذره آب و روغن قاتیش می کنیم
معمولا کنسرو خودش رب هم داره
ی نیم ساعت صبر می کنیم
قورمه سبزی فوری ما آماده س
هر کی هم گفته قورمه سبزی باید صب تا شب جا بیفته واسه من یکی نگفته :دی

پاسخ :

لواشک؟!! آلو خشک؟!!
آی اونایی که میگفتین آلوبخارا عجیبه! بیاین ببینین لواشک هم میریزن! ^__^
باید لواشک هم امتحان کنم :)
ولی واقعا برو تو گینس ثبت کن! قورمه‌سبزی دیروزو هم بخوای گرم کنی بیشتر از
نیم ساعت طول میکشه :)))
آوو کادو
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۲:۵۴
این کارای طولانی چیه میکنید؟!
لوبیا قرمز و گوشت (تفت داده شده با پیاز!) و سبزی (سرخ شده) و آب رو بریزید تو زودپز! بعد که همشون پختن در زودپز رو باز کنید و لیمو عمانی (قبلا جوشیده) رو اضافه کنید! آخرشم یه کم نمک و فلفل و رب گوجه اضافه نمایید! تموم شد! :-)

پاسخ :

فعلا رکورد دست نیرواناست :)))
یعنی کف کردم کامنتشو خوندم ^__^
آقاگل ‌‌
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۲:۵۶
پیاز و گوشت رو قرمز کرده همراه با سبزی تفت میدم. بعدم لوبیای پخته شده رو بهش اضافه می‌کنم. بعدم ادویه و بند و بساط به میزان لازم. درب زودپز رو می‌بندم : |

پاسخ :

پیاز و گوشت رو چجوری قرمز میکنی؟!! 😂😂😂😂
آقا تو زودپز نپزین! همه مزه غذا از بین میره خب!
خانومی ...
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۳:۱۵
مال من واسه عهد دقیانوس ه . فکر کنم بدنیا اومدم مامانم خریده ! فقط سه درجه داره واسه رنگ ته دیگ . طلایی ، قهوه ای ، زیادی قهوه ای !

پاسخ :

عه. اونجوری تا حالا ندیدم :)
مهتاب
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۳:۲۲
پخت قرمه سبزی موادش اصلیش لوبیا و سبزی و گوشته
فقط مونده لوبیا ها از چه نوعش باشه که مزه اش کاملا فرق میکنه
یکیم به روغنش میمونه اگه روغن دنبه اینا باشه مزه اش تاثیر میذاره اینم بستگی به ذائقه هر کس داره
و زمات پختم تاثیر میذاره که آرام بپزه
درسته من تابحال قرمه سبزی درس نکردم فقط دیدم تفاوتاشو موقع درس کردن مامانم دقت کرده و دیده ام 😁😀از انجا که من مدیریتم خوبه فقط نظارت کرده و نظارت میکنم و اخر سر غذا رو خورده و قبلش نظرات را بیان فرموده 😂😄

پاسخ :

خسته نباشی ناظر ^__^
Haa Med
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۳:۲۳
فلفل سبز لاغر؟
:-))

پاسخ :

آره :)))
آقاگل ‌‌
۱۲ شهریور ۹۷ , ۲۳:۲۵
ننه من میگه قرمز و منم همین تو ذهنم هست همیشه. منظور همون سرخ کردنه. ننه مفهوم سرخ و سرخ‌رنگی رو قاطی می‌کنه و بعد چون رنگ سرخ همون قرمزه تقریباً میشه این. :)))
.
نه اتفاقاً خیلی هم خوشمزه میشه. دست پخت من کم الکی که نیست. :اسفند

پاسخ :

فک کردم میخواستی بنویسی گوشت قرمزو تفت میدیم،
اشتباه نوشتی گوشتو قرمز میکنیم :)
عینکی عینکی
۱۳ شهریور ۹۷ , ۰۶:۵۴
گندوم یعنی فقط کامنتاااا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂


اگه حال نداری از صبح برا شب بذاری،از شب قبل برای صبح بذار. زیر قابلمه رو کم کم کن و راحت بخواب. نزدیک ظهر غذا حاضر میشه.

پاسخ :

خیلی خوبن ^__^
هم باحالن هم کلی نکته یاد گرفتم :)

آخه من از صبح هم که واسه ظهر میذارم چند بار بهش آب اضافه میکنم
شعله‌شم زیاد نیست، یه ذره از دم زدن برنج بیشتره!!
اون روز جو نیم ساعت دیرتر اومد نزدیک بود ته بگیره!!!
عینکی عینکی
۱۳ شهریور ۹۷ , ۰۷:۰۹
خب وقتی از شب میذاری آب زیاد می ریزی تو قابلمه. شعله هم فقط در حدی که رییییز ریز قل بزنه. بیشتر باشه آبش بخار میشه. در قابلمه هم که میذاری.

پاسخ :

در قابلمه‌م سه تا سوراخ داره بخار ازش میره بیرون!! :/
باید امتحان کنم یه بار شب تا صبحو 🤔🤔
عینکی عینکی
۱۳ شهریور ۹۷ , ۱۰:۵۴
اون که سوپاپ اطمینانه😂😂😂
عین این تبلیغی ها😂😂


حتما امتحان کن. خیالت راحته صبح زود نمیخوای پاشی

پاسخ :

یعنی اگه بشه خیلی خوب میشه ^__^
این صبح زود بیدار شدنه رو اعصاب بود :)))))
عینکی عینکی
۱۳ شهریور ۹۷ , ۱۱:۱۸
بله بله
این صدای یک شیرازیست 😂😂😂

پاسخ :

والا اینجا زنای همکارای جو تا دوازده یک میخوابن.
اکثرا هم شمالی‌ان که مثلا معروفن به زرنگی!
من تو خسته‌ترین حالت ممکن تا ۹ میخوابم :)
عینکی عینکی
۱۳ شهریور ۹۷ , ۱۱:۳۲
من اگه ۶ بیدار نشم تا شب احساس بی حسی میکنم😂😂
چطور تا ۱ میخوابند؟؟

پاسخ :

تو توی زندگی قبلیت کله‌پزی داشتی :)))))))
شب دیر میخوابن فک کنم
البته اینجا چیزی واسه سرگرمی هم نیست. اکثرا از بی‌کاری میخوابن
باران ...
۱۳ شهریور ۹۷ , ۱۵:۲۳
مواد لازم برای قورمه سبزی :
یک : گوشت به مقدار لازم برای ۴ نفر مثلا :))
دو : روغن
سه : نمک و پودر سیر (در صورت دلخواه) دارچین
چهار : لیمو عمانی (به مقدار لازم در حد ۴ یا ۵ تا)
پنج : سبزی :))
شش : لوبیا قرمز
هفت : یک قاشق رب انار
هشت : نیم قاشق رب گوجه


+

روش پخت :
ابتدا گوشت رو شسته و سپس با روغن خوب سرخ نمایید

بعد اینکه خوب سرخ شد گوشت رو همراه با آب و لوبیا قرمزی که از شب قبل خیس خورده داخل قابلمه میذاریم که خوب ببپزه و نرم بشن.
بعد سبزی مخصوص قورمه (معمولا من فریز شده اش رو دارم )رو سرخ میکنیم و بعد از اینکه خوب سرخ شد
وقتی که گوشت و لوبیا نرم شد سبزی سرخ شده رو میذاریم داخل قابلمه که همراه با گوشت و لوبیا قرمز خوب بپزه و جا بیافته !!
در آخر پخت وقتی خوب قورمه سبزی ما جا افتاد و خوب پخته شد اونوقت چوب دارچین (معمولا من خودم از پودر دارچین استفاده میکنم) خود دارچین و نمک و (سیر در صورت دلخواه) رو به خورشت /قورمه مون اضافه میکنیم و سپس یکربع بیست دقیقه مونده به سرو غذامون یک نصف قاشق رب گوجه فرنگی و یک قاشق رب انار به قورمه سبزی مون اضافه میکنیم (رب انار لب ترش باشه خوبه) بعد از این ۴ الی ۵ عدد لیمو عمانی که قبلا بمدت یکربع تو آب خیس خورده و نرم شده وسطش رو با چنگال یا کارد سوراخ میکنیم و به خورشت /قورمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب با خورشت بپزه و نرم بشه و جا بیافته!
بعد اینکه جا افتاد سرو میکنیم و با برنج میل میکنیم :))


پاسخ :

لیمو امانی (عمانی؟) رو دیر میریزی سفت نمیمونه؟
آخه من خودم لیمو امانی توی خورشت رو میخورم :)))
باید رب انار رو حتما امتحان کنم :)

آها آها... کو پیازت؟!!!
عینکی عینکی
۱۳ شهریور ۹۷ , ۱۵:۳۲
اگه به زندگی قبلی و اینا اعتقاد داشتم ... چی و کی بودم... باید بهش فکر کنم😂😂

پاسخ :

اعتقاد که نه... ولی برای شوخی خوبه :)
باران ...
۱۴ شهریور ۹۷ , ۰۰:۱۷
ما تو قورمه سبزی و قیمه پیاز نمی ریزیم :)) و استفاده نمیکنیم :))


هر دو درسته :)
لیمو امانی و عمانی :)
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/لیمو_عمانی

وقتی بیست الی نیمساعت قبل از اینکه داخل قورمه یا قیمه بریزی تو آب خیس بخوره نرم میشه :)
برای همین بیست الی نیمساعت قبل از سرو بریزی تو خورشت /قورمه یا حتی قیمه سفت نیست :)

البته لیمو عمانی رو برای خوش طعم کردن قورمه است و نه خوردن لیمو عمانی تو قورمه که برای سلامتی ضرر داره !!
معمولا  گردِ  لیمو عمانی  رو هم میریزن تو خورشت /قیمه /قورمه که باعث خوش طعم شدن غذا میشه و خوش بو شدنش :))



سلام

پاسخ :

ممنون :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
من مست می عشقم
هشیــــار نخواهم شد
وز خواب خوش مستی
بیـــــــدار نخواهم شد
****************

من در اینستاگرام:
https://www.instagram.com/woodstory.ir/
آرشیو مطالب
Designed By Erfan Powered by Bayan