میگما، بیاین تجربیات قورمهسبزیایمونو با هم به اشتراک بذاریم! و در جهت پیشرفت عمومی قورمهسبزی نقش به سزایی را ایفا نماییم! 😅😅
من اینجوری قورمه سبزی درست میکنم:
اگه یادم باشه از شب قبل لوبیا رو خیس میکنم. یادم هم نباشه که هیچی دیگه! :))
بعد لوبیا رو میذارم با آب بجوشه تا نرم بشه، بعدم میریزم تو آبکش.
سبزی رو خوب سرخ میکنم. تقریبا تیره میشه.
پیاز رنده شده رو توی قابلمه تفت میدم. یه کم که طلایی شد سیر رنده شده و گوشت رو اضافه میکنم. اگه ببینم ممکنه پیازا بسوزه در حد نصف استکان آب اضافه میکنم. بعدم زردچوبه میزنم و فلفل سیاه (که بوی گوشت رو میگیره)
یه کم که تفت خورد، لوبیا و سبزی رو میریزم با یه کم آب و چوب دارچین. یه کم که با هم جوشیدن آب میریزم با فلفل سبز لاغرا (!)
بعد یک ساعت لیمو امانی اضافه میکنم و آلوبخارا (اگه داشته باشم!)
بعد دیگه میذارم واسه خودش چهار پنج ساعت بپزه. هر از گاهی بهش سر میزنم که اگه آبش کم شده بود آب اضافه کنم.
بعد که گوشت قشنگ پخت، نمک میزنم و میذارم چند دقیقه دیگه روی شعله بمونه.
⚘ حالا شما هم نکاتتونو بگین... مثلا یکی از دوستان گفت رب انار میزنه آخر خورشت، یا یکی دیگه از دوستان گفت شنبلیله اضافه میکنه... شما چیکار میکنید؟
- دوشنبه ۱۲ شهریور ۹۷ , ۱۲:۰۴