پاسخ :
یه حلوای مخصوص شیرازه. شبیه حلوا زعفرونیه، بدون تخممرغ. به نظر من خوشمزهتره :)
آرد برنج یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
آب دو و نیم پیمانه
گلاب یک پیمانه
زعفران آب کرده به مقدار لازم
روغن نیم پیمانه یا کمتر (بستگی به روغنت داره. میتونی مخلوط جامد و مایع بریزی
یا فقط مایع)
آرد برنجو روی حرارت ملایم میذاری تا وقتی که بوی آرد برنج رو حس کنی.
نباید رنگش تغییر کنه.
(این مرحله یه کم زمان میبره)
گلاب و شکرو هم روی حرارت با هم مخلوط میکنی.
بعد آبو به آرد اضافه میکنی و روی حرارت مخلوط میکنی.
بعد محلول شکر و گلابو اضافه میکنی
یه دست که شد زعفرون و روغنو اضافه میکنی.
روی حرارت دائما هم میزنی تا یه حالتی پیدا کنه مثل این ماست خامهایا!!
دیگه برشمیداری میریزی تو ظرف و تزیین میکنی ^__^